Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
17.9.2019
Objednával jsem si zboží skladem, po odkliknutí objednávky za tři minuty volal prodejce, že zboží je připraveno k vyzvednutí. Super komunikace, to jsem ještě nezažil!
  Ověřený zákazník  
16.9.2019
Výborná komunikace obchodu, spolehlivost, rychlé dodání
  Ověřený zákazník  
9.9.2019
Po odeslání objednávky mi následující den z obchodu volali kdy balíček bude u mne...velmi vstřícné chování zamětnance ,spokojena na 100%
  Ověřený zákazník  
2.9.2019
Nižší ceny oproti konkurenci.Možná lepší popis zboží, ale případné dotazy obchod rychle takže zase výhoda.Rychlé vyřízení objednávky.(zboží bylo skladem. Nízké ceny.
  Ověřený zákazník  
18.8.2019
Super rychlí obchod
  Ověřený zákazník  
14.8.2019
Rychlé a férové jednáníBezproblémové a rychlé jednání i při vrácení zboží
  Ověřený zákazník  
13.8.2019
zkušení fotografové, ochotní a nadšení, vše vysvětlí, ukážou dobrá cena široko daleko velký výběr skladem nebo velmi rychlé zajištění na sklad objektiv s novým tělem na místě předvedou, umožní odzkoušet, tak si můžete vybrat ten, kterzý lépe vyhovujejen placené parkování v blízkoztiDobrý pocit, který už dnes není běžný, že zde pracují odborníci a nadšenci, rádi poradí a předvedou.
  Ověřený zákazník  
13.8.2019
Objednávka, komunikace i dodání zcela bez problémů
  Ověřený zákazník  
10.8.2019
Široká nabídka, velká většina zboží je skladem.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!