Bazar

Jsme odborníci na trhu od roku 1992. Náš bazar najdete na prodejně na ulici Kounicova 31 v Brně, kde se zabýváme prodejem a výkupem fototechniky. Zboží bereme převážně do komisního prodeje. S prodejní cenou vám rádi osobně poradíme. Pokud vaše zboží prodáme, účtujeme si z prodejní ceny provizi ve výši 20%. Skladné u nás neplatíte. Provádíme také výkup vybrané fototechniky - náš obchod má velkou nabídku sběratelských a historických fotoaparátů.

Veškeré bazarové zboží najdete na prodejně fotobazaru (Antikfoto, Kounicova 31, Brno). Bazarové zboží nezasíláme! Nákup je možný pouze osobně na prodejně bazaru.

Nabídku fotobazaru najdete na našich stránkách v sekci BAZAR - Fotobazar Brno

Do fotobazaru přijímáme zánovní použitou fototechniku - objektivy, fotoaparáty, dalekohledy, blesky, stativy, fotobrašny a jiné fotopříslušenství.

Můžeme vám poradit i s opravou vašeho staršího fotoaparátu či objektivu. V případě jeho neopravitelnosti vám rádi pomůžeme s výběrem jiného přístroje - buď použitého v našem bazaru nebo nového v naší prodejně na Mendlově náměstí 17 v Brně. Vše za skvělé ceny.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!