Olympus "E-M1X TOUR" (27.2. 2019)

Nová vlajková loď Olympus OM-D E-M1X je tu! Přiďte si ji naživo vyzkoušet. Neváhejte a využijte příležitosti objevit tuto nejlepší technologií nabitou novinku!

OLYMPUS E-M1X TOUR

27.2. 2019 13:30-18:00 hod.

Nová vlajková loď Olympus OM-D E-M1X je tu! A s ní také malá zimní Olympus E-M1X Tour, na níž si jí budete poprvé moci vyzkoušet. Neváhejte a využijte příležitosti objevit tuto nejlepší technologií nabitou novinku!

Po dlouhých spekulacích o chystaném fotoaparátu konečně ohlašujeme nový model OM-D E-M1X. A nejedná se o fotoaparát jen tak ledajaký. Stává se novou vlajkovou lodí Olympus a přináší nové technologie, jež nemají obdoby nejen mezi fotoaparáty Olympus, ale na fotografickém trhu vůbec.

Při té příležitosti vyhlašujeme také Olympus E-M1X Tour, a to dříve než bylo zvykem, abyste si mohli tento fotoaparát poprvé v ČR osobně vyzkoušet a objevit jeho unikátní technické kvality.

Revoluční systém chytrého zaostřování se sledováním objektu, rozdílem třídy nejvýkonnější stabilizátor na světě, multishot focený z ruky, video formát OM-LOG a mnoho dalších technických vychytávek. To vše z tohoto fotoaparátu dělá symbol technologických inovací a úmyslu Olympusu dodávat provtřídní profesionální přístroje, schopné spolehlivě fungovat za prakticky jakékoli situace, jimž neunikne žádný důležitý moment a které umožní získat záběry nejvyšší kvality.

 
Rodina objektivů M.Zuiko Digital

K dispozici samozřejmě budou také všechny ostatní aktuální modely řady OM-D a PEN, stejně jako odolný kompaktní fotoaparát TG-5. Otestovat budete moci také všechny objektivy M.Zuiko Digital. Jelikož jde o menší jarní formát Tour, není její součástí soutěž, možnost vyzkoušet produkty Olympus bude tedy pouze na prodejně.

Pookřejte uprostřed zimy a přijďte se zahřát (nejen) pohledem na naší horkou novinku do vybraných prodejen. Náš produktový specialista vám vysvětlí a předvede, co všechno naše fotoaparáty umí a jak pohodlně se ovládají. Stačí si jen zapsat termín do kalendáře a dostavit se na naši prodejnu v Brně na Mendlově náměstí 17.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!