OLYMPUS TOUR (19.11. 2019)

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitách fotoaparátů Olympus.

POZVÁNKA NA ZIMNÍ OLYMPUS TOUR

Podzim se ujal vlády a Olympus promo team jako každý rok vyrazí projasnit potemnělé období se skvělou fototechnikou! Na naší prodejně budete mít možnost vyzkoušet aktuální sortiment fotoaparátů, objektivů a příslušenství Olympus, a navíc si opět zasoutěžit.

V rámci produktové prezentace budete moci vyzkoušet všechny aktuální fotoaparáty Olympus PEN, OM-D i Tough a objektivy M.Zuiko Digital, společně s rozmanitým příslušenstvím. Doporučujeme vzít si s sebou vlastní SD kartu, abyste si doma na monitoru mohli fotky dobře prohlédnout a porovnat.

V rámci Olympus Tour se můžete na místě zapojit do oblíbené fotografické soutěže o hodnotné ceny, které pro zatím zůstávají překvapením. Stačí si na prodejně zapůjčit až na 1 hodinu některý z fotoaparátů OM-D nebo PEN, vyrazit s ním do ulic a vrátit se s až 3 úžasnými soutěžními záběry.

Pokud stále váháte, který z fotoaparátů Olympus pořídit např. jako dárek k Vánocům, nebo který objektiv bude ten pravý pro váš oblíbený fotografický žánr, přijďte se poradit s odborníkem přímo z Olympusu.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!