Nová digitální zrcadlovka Nikon D3400

Společnost Nikon představuje D3400, digitální jednookou zrcadlovku formátu DX, která výrazně usnadňuje pořizování vysoce kvalitních snímků – a jejich okamžité sdílení.

Nová digitální jednooká zrcadlovka Nikon D3400 vám umožní pořizovat a okamžitě sdílet brilantní snímky

Společnost Nikon představuje D3400, digitální jednookou zrcadlovku formátu DX, která výrazně usnadňuje pořizování vysoce kvalitních snímků – a jejich okamžité sdílení. D3400 je první digitální jednooká zrcadlovka Nikon pro začátečníky vybavená funkcí SnapBridge, a je tak ideálním fotoaparátem pro uživatele, kteří chtějí postoupit od jednoduchých momentek ke skutečné fotografii a ihned sdílet pořízené snímky.

Funkce Nikon SnapBridge využívá nízkoenergetickou technologii Bluetooth® low energy (BLE), která udržuje trvalé spojení s nízkým příkonem mezi fotoaparátem a chytrým telefonem nebo tabletem. Uživatelé fotoaparátu D3400 mohou automaticky synchronizovat své snímky během fotografování bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. Stačí jen uchopit chytré zařízení spárované s fotoaparátem a snímky jsou zde, připravené na sdílení: bez starostí, bez čekání. A nejde o ledajaké snímky. Pořízené snímky se díky velkému obrazovému snímači fotoaparátu formátu DX s 24,2 milionu pixelů, výkonnému systému zpracování obrazu EXPEED 4 a objektivu NIKKOR vyznačují bohatými detaily. Uživatelé se mohou těšit z možnosti pořizování působivých snímků za nízké hladiny osvětlení a získání portrétů s jemně rozmazaným pozadím. Kromě snímků je k dispozici rovněž osvědčená funkce Nikon D-Movie, která usnadňuje tvorbu kinematograficky působící stopáže videa. Snadno filmovat při dostupném osvětlení a zvýraznit objekty na krásně rozmazaném pozadí při použití světelných objektivů NIKKOR mohou nyní i nováčci v oblasti filmové tvorby.

Jordi Brinkman, Product Manager u společnosti Nikon Europe, říká: „Fotoaparát D3400 představuje výrazné doplnění úspěšné řady přístrojů Nikon D3000. Přístroj přebírá osvědčené špičkové technologie z digitálních jednookých zrcadlovek Nikon vyšších kategorií a nadále nabízí snadné použití, které je charakteristickým rysem těchto fotoaparátů pro začátečníky. Zejména trvalé propojení fotoaparátu zajišťované funkcí SnapBridge znamená, že lidé mohou zkoumat „skutečnou“ fotografii a stále mít k dispozici propojitelnost, na jakou jsou zvyklí z oblasti chytrých telefonů.“

Další klíčové vlastnosti

- Malá digitální jednooká zrcadlovka s velkou výdrží: díky konstrukci s nízkými energetickými nároky a baterii s vysokou kapacitou umožňuje fotoaparát pořídit až 1 200 snímků na jedno nabití.
Excelentní výkon za nízké hladiny osvětlení: citlivost ISO 100–25 600, zvýšená o 1 EV v porovnání s maximální citlivostí nabízenou fotoaparátem D3300.
Režim průvodce: pro uživatele, kteří jsou nováčky v oblasti digitálních jednookých zrcadlovek, představuje režim průvodce způsob, jak přizpůsobit nastavení fotoaparátu pro získání vynikajících snímků a videosekvencí.
Výhoda digitální jednooké zrcadlovky Nikon: výjimečná rychlost, přesnost a ovladatelnost díky perfektnímu systému automatického zaostřování (AF) a jasnému optickému hledáčku.
Funkce D-Movie: zaznamenává plynulou stopáž Full HD videosekvencí snímací frekvencí až 50p/60p.
Rozšiřitelný systém: kompatibilita s kompletní nabídkou objektivů NIKKOR formátu DX a snadno použitelných blesků Nikon Speedlight.
Sady: fotoaparát D3400 se dodává v několika volitelných sadách zahrnujících tělo fotoaparátu a jeden nebo dva objektivy NIKKOR. Můžete tak snadno pokrýt každodenní požadavky na ohniskové vzdálenosti pomocí všestranného základního zoomu nebo dosáhnout na vzdálené horizonty s pomocí sady obsahující objektiv AF-P DX NIKKOR 70–300 mm f/4,5–6,3G ED VR. Sady s objektivy AF-P NIKKOR jsou vynikající volbou pro filmové tvůrce, protože tyto objektivy rychle a tiše zaostřují a umožňují dosáhnout plynulé stopáže videosekvencí prakticky bez jakýchkoli zvuků zaostřování.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!