Fujifilm LENS CASHBACK (1.2. - 31.3. 2019)

Získejte Cashback až 15000kč na vybrané profesionální objektivy Fujifilm XF.

Cashback až 15000kč na vybrané objektivy FUJIFILM XF

Máme velkou radost, že jste si vybrali Fujifilm a uvažujete o nákupu nového objektivu, který doplní váš fotoaparát řady X. Níže najdete informace, které vám usnadní podání žádost o proplacení Cashbacku.

  1. Nárok na zpětnou slevu získáváte, pokud si v období od 1. února do 31. března 2019 v našem e-shopu nebo na prodejně koupíte alespoň jeden produkt z vybraného sortimentu zboží a podáte žádost o Cashback*.
  2. K žádosti budete muset připojit kopii faktury nebo pokladního dokladu a fotografii sériového čísla. Sériové číslo najdete buď na obalu produktu nebo na samotném objektivu. Sériové číslo nám usnadní rychlé vyřízení žádosti, umožní nám kontrolu nedostatků vzniklých při podávání žádosti a odhalení podvodných žádostí. Podrobnější informace o prováděných kontrolách najdete v Obchodních podmínkách.
  3. Žádosti o Cashback mohou být uznány pouze v případě, že se jedná o objektivy zakoupené samostatně. Na objektivy zakoupené jako součást sady se sleva nevztahuje.
  4. Zpětná sleva Cashback bude zákazníkovi proplacena převodem na uvedený bankovní účet do 28 dní od schválení přijatých žádostí.

Kompletní informace o akci, obchodní podmínky a registrační formulář naleznete na stránkách FUJIFILM: https://fujifilm-connect.com/promotions/promotion.php?country=cz&id=70:

V případě dalších otázek kontaktujte Fujifilm na emailové adrese: fujifilm@promotion-support.com.

Doufáme, že budete s novým objektivem spokojeni.

 

*Musíte vytvořit účet na FUJIFILM-Connect.com abyste uplatnili nabídku.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!