Fotoslužby (Fotex.cz)

Potřebujete zhotovit vaše fotografie? Zajistíme tisk vašich fotografií ze všech dostupných médií. Velká nabídka fotoalb a rámečků je samozřejmostí.

Ve spolupráci s firmou FOTEX zajistíme zhotovení vašich fotografií.

Vaše fotografie nám můžete přinést na jakémkoliv médiu jako jsou CD disky, Flashdisky, paměťové karty z fotoaparátů nebo telefonu ( SD, CompactFlash, XD, Memory Stick, atd), nebo klasický kinofilm.

Ať jste profesionál, nebo vášnivý fotoamatér, firma FOTEX nabízí  zhotovení barevných a černobílých profesionálních fotografií do formátu (30x45) cm na fotomateriály FUJI a KODAK, včetně fotografií ze svitkových, klasických i inverzních (DIA) filmů. Jedná se o opravdové fotografie, žádný tisk, fotografie zhotovené mokrým procesem (exponované, vyvolané, vybělené, vyprané a usušené ), za použití značkové fotochemie a na značkovém fotopapíru. Pokud je třeba větší rozměr, nabízí velkoplošný tisk na plotru EPSON. 

Fotíte ještě na „klasiku“? Zajistíme vyvolání vašich negativů a to procesy C41, E6 a D76(ČB). Potřebujete s foto negativem dále pracovat? Vaše filmové foto negativy lze naskenovat v požadovaném rozlišení a uložit na Vámi zvolený datový nosič, foto CD včetně potisku ( třeba náhledy fotografií ), nebo Flashdisk atd. Pokud nevíte jaké fotografie jsou na Vašem ještě nevyvolaném negativu, nebo pokud si negativy archivujete, v nabídce je i možnost zhotovení indexprintu.

Kompletní nabídku služeb naleznete na webových stránkách http://www.fotex.cz/

 

Na naší prodejně na Mendlově náměstí naleznete také velké množství fotoalb a dalších nezbytností, jako jsou fotorámečky, fotorůžky nebo podlepky.

Pro ty z vás, kdo by si rádi své fotografie vyvolali sami, nabízíme i široký výběr fotochemie.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!