Canon - 100GB irista voucher k novinkám EOS 200D a EOS 6D Mark II

Kupte vybranou zrcadlovku Canon EOS 200D nebo E0S 6D Mark II, registrujte svůj nákup a získejte odměnu – 100 GB prostoru zdarma v cloudovém úložišti Canon irista. Akce se vztahuje na nákupy provedené do 25.10.2017.

Společnost Canon CZ připravila pro zákazníky promoakci při příležitosti uvedení významných foto novinek do prodeje.

Princip akce:

- Za nákup EOS 200D nebo EOS 6D Mark II lze získat voucher na 100GB prostoru do cloudového úložiště Canon irista zdarma.

- Vztahuje se na nákupy uskutečněné do 25. 10. 2017.

- Podmínkou je registrace nákupu produktu na canon.cz/hit2017, a to nejpozději do 27. 10. 2017.

 

Pro uplatnění nároku je třeba učinit následující kroky:

- Zakoupit produkt v naší prodejně či online e-shopu

- Správně vyplnit a odeslat online formulář žádosti (vyplnit i platné sériové číslo produktu apod.) na odkaze www.canon.cz/hit2017  

- Účastníci poté obdrží e-mail s potvrzením, že jejich požadavek byl přijat. Pokud jej účastník neobdrží do 24 hodin od odeslání žádosti  nebo nemá přístup k počítači, měl by se obrátit na Canon telefonickou podporu (kontakt je uveden v podmínkách akce). Správně vyplnit a odeslat online formulář žádosti (vyplnit i platné sériové číslo produktu apod.) na odkaze  www.canon.cz/hit2017

- Po obdržení a ověření žádosti bude na uvedený registrační email účastníkům zaslán unikátní kód pro získání 100GB prostoru navíc do cloudového úložiště irista (www.irista.com nebo www.canon.cz/irista).

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!