Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
27.11.2020
Rychlé jednání, dodání obratem, objektiv byl skvěle zabalený. Za mě maximální spokojenost.
  Ověřený zákazník  
26.11.2020
vše super
  Ověřený zákazník  
25.11.2020
Velmi seriozni a rychle jednani
  Ověřený zákazník  
22.11.2020
Excelentní rychlost jak reakce obchodu tak komunikace i dodání zboží. Děkuji Rosenkrancovi Ještě jsem se nevzpamatoval z toho že jsem si objednal za nejlepší cenu na trhu Vánoční dárek a už jsem přijímal hovor z obchodu. Informace o tom, že mi bylo zboží zabaleno a odesláno. No zkrátka spokojenost. A přání všem pracovníkům společnosti ať jim jdou obchody tímto způsobem i další dlouhá léta. Děkuji RosenkrancRychlost, vstřícnost lidské jednání. Maximální spokojenost jak s nákupem tak s rychlostí dodání.
  Ověřený zákazník  
22.11.2020
Skvělá a rychlá domluva, technické rady i pomoc s výběrem fotoaparátu.Přehledný internetový obchod. Technické rady i pomoc prodavačů při výběru. Možnost rychlého vyzvednutí zboží objednaného přes e-shop.
  Ověřený zákazník  
22.11.2020
Rychlost vyřízení objednávky a odbornost
  Ověřený zákazník  
16.11.2020
Výborná komunikace, fundované zodpovězení mých dotazů, spokojený zákazník. Doporučuji.
  Ověřený zákazník  
15.11.2020
Skvělý obchod. Za 24 hodin od objednání jsem již mohl zkoušet nový fotoaparát. Když se někdo na zakoupený výrobek těší, je to hodně příjemná zkušenost. Doporučuji. Zatím asi má nejlepší zkušenost s nákupem přes internet.
  Ověřený zákazník  
14.11.2020
Dobra komunikace i cena.
  Ověřený zákazník  
13.11.2020
Rychlost Vstřícnost Komunikace CenaFotoaparát, novinka, byl odeslán v den zahájení prodeje. Cena nejnižší mezi konkurencí.
  Ověřený zákazník  
8.11.2020
Odborně zdatní a ochotní poradit na prodejně i v online komunikaci. Občas se dá najít výrazně lepší cena konkrétního typu.O něco omezenější sortiment na prodejně i v e-shopu než “velcí” prodejci. Lze se ale domluvit na dodání i ostatního zboží. Trochu postarší e-shop.Zavedená firma s osobním a přátelským přístupem k zákazníkovi. Prodejna v Brně na perfektně dostupném místě. Prostě než něco objednám jinde, tak se vždy podívám i sem, jestli náhodou nemají lepší cenu. Pokud bych potřeboval poradit s výběrem a internet selhal, tak asi budou první na řadě.
  Ověřený zákazník  
23.10.2020
VÝBORNÝ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI
  Ověřený zákazník  
16.10.2020
Výborná cena.
  Ověřený zákazník  
12.10.2020
Rychlé, vstřícné, profesionální, vřele doporučuji
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!