Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
17.6.2024
rychlé doručení cenamohu doporučit
  Ověřený zákazník  
14.6.2024
Dobrá cena Odborná konzultace před nákupem Rychlé dodání + perfektně zabalenoDoporučuji obchod.
  Ověřený zákazník  
12.6.2024
Sortiment zboží skladem Komunikace Velice ochotná obsluha I když střed Brna, tak možnost placeného parkování v okolí Bezkonkurenční cenyVelký výběr, spousta zboží, které je jinde na objednávku, tak je tady skladem. Velice ochotná a znalá obsluha. Dodání zboží nemůže být rychlejší. Parkování v okolí sice zpoplatněné, ale možné - což je super. Vynikající a nadstandardní osobní živá komunikace - to je v dnešní době hodně luxusní služba!
  Ověřený zákazník  
11.6.2024
Velmi příjemné a profesionální jednání, poradí pokud si nevíte rady.
  Ověřený zákazník  
5.6.2024
V obchodě je velice velmi ochotný a vstřícný personál.Zvykl jsem si platit všude kartou, takže za menší nevýhodu považuji nutnost platby v hotovosti. Avšak ostatní výhody převažují.
  Ověřený zákazník  
5.6.2024
Sympatické a seriózní jednání, rychlé dodání zboží.Žádnou jsem nezaznamenal
  Ověřený zákazník  
3.6.2024
Zboží bylo doručeno v pořádku, důkladně zabalené.Nic jsem nezjistil.Odbornost personálu, vstřícnost a ochota.
  Ověřený zákazník  
1.6.2024
Výborný rychlý a korektní , jednání velmi slušné. Pouze nodorazil návod k obsluze v českém jazyku. Nakupoval jsem v obchodě několikrát a vždy velká spokojenost.
  Ověřený zákazník  
31.5.2024
Výborné jednání.
  Ověřený zákazník  
22.5.2024
dobrá komunikace, starost personálu o kvalitní doručení, rychlost, ochota
  Ověřený zákazník  
14.5.2024
Vstřícnost, pochopení, profesionalita. Kupoval jsem zde již víc věcí a vždy to bylo na profesionální úrovni!
  Ověřený zákazník  
14.5.2024
Rychlé a solidní jednání.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!