Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  kezarm  
23.7.2017
dobré ceny vynikající komunikace slušný obchodpro mne má kamenné prodejny dáleslušný a pokud se nepokazí perspektivní obchod s fototechnikou
  Zbyněk P  
19.7.2017
Obchod znám již přes deset let. Vstřícný a profi přístup majitele i prodávajících, zejména nejstaršího p. Putny. Navíc rozumná cenová politika. Obchod mohu jen Doporučit. Zbyněk P. Brno
  Miroslav  
9.7.2017
Krátká dodací doba Velmi dobré ceny Pečlivě zabalené zboží Přehlednost webu Dobré poradenstvíCena Budu zde opět nakupovat
  Tomasjedno  
20.6.2017
Ukazali,vysvetlili,superZatim nevimParada
  Ověřený zákazník  
16.6.2017
Rychlost dodáníNevímVšem vřele doporučuji tento obchod
  Milan  
10.6.2017
Profesionální přístup. Odborníci,kteří vědí co prodávají,dokáží poradit.NicDoporučuji všem.
  Vít MAREK  
6.6.2017
kamenná prodejna léty ověřen doprava i Českou poštou bleskové odeslání výborná komunikaceNeshledányViz výhody.
  Lukáš 89  
3.6.2017
Přehlednost stránek Velmi dobré recenze Výborná komunikace se zákazníkemVelmi doporučuji tento obchod, jak z hlediska nabízených produktů tak i ceny.Potěšila mě ukázková komunikace se zákazníkem a informovanost o zásilce. AFoto je pro mě vždy jasnou volbou pro budoucí nákupy.
  Ověřený zákazník  
1.6.2017
Osobní přístupmá bohužel všechno sklademdoporučuji
  Ověřený zákazník  
27.5.2017
Výborná komunikace. Opravdu bezpečně zabalené zboží.
  Mirek  
24.5.2017
Rychlé a vstřícné jednání.Tento model fotoaparátu jsme kupovali jako dárek dle přání obdarovaného.Byli jsme i mile překvapeni bonusem,který jsme obdrželi. Tento obchod vřele doporučuji.
  Ověřený zákazník  
14.4.2017
Rychle dodané dobré zboží za slušnou a perfektní komunikace s prodejcem. Víc si snad ani nelze přát.Vřele doporučuji.
  Karel Janda  
2.4.2017
Velmi solidní obchod. Odeslal jsem objednávku a skoro vzápětí jsem obdržel telefonicky informaci o odeslání zboží. Objednal jsem si tam knihu a dostal přesně tu edici, již jsem požadoval. Proto tento obchod mohu jen doporučit.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!