Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
22.6.2018
Super obchod
  Ověřený zákazník  
21.6.2018
Velký výběr zboží, přehledný web, dobré ceny.Velmi slušný obchod.
  Ověřený zákazník  
30.5.2018
Přístup, ceny, rady,... ;-)Už několikátý (v rozmezí několika let) nákup fototechniky, vždy maximální spokojenost. Můžu jen doporučit.
  Ověřený zákazník  
25.5.2018
Výběr a ceny
  Ověřený zákazník  
24.5.2018
Rychlá bezproblémová komunikace. V neděli objednáno, v pondělí mi z obchodu volali, že zásilku předali dopravci a v úterý ráno jsem ji dostala.
  Ověřený zákazník  
24.5.2018
nízké ceny spolehlivost takový rodinný přístup :)na žádnou jsem během let, co u nich občas něco kupuji, nenarazil
  Ověřený zákazník  
9.5.2018
perfektne zabaleno (zabezpeceno) rychle vyrizeni objednavkyVelice prehledny e-shop a vynikajici ceny
  Ověřený zákazník  
5.5.2018
Objednal jsem osobní vyzvednutí, dostakl sms že je připraveno, V obchodě ochotnej prodavač u dělal základní nastavení, zaplatil jsem odešel jsem.Vše OK - zatím jsem naměl čas vše vyzkoušet, ale obchod Ok.
  Ověřený zákazník  
26.4.2018
Tento obchod se mi jeví, jako velmi seriózní. Komunikace byla dobrá a rychlá. Obchod má dobré ceny a funguje zde poradenství na slušné úrovni. Doporučuji.
  Ověřený zákazník  
22.4.2018
Objednal jsem si u Afota objektiv Nikon 16-80 f2.8-4.Pán z Afota mi zavolal a podrobně a ochotně mi vysvětlil že objektiv nebude v originálním balení ale že bude zabalen v jiné krabici protože je to objektiv ze setu.Zboží mi bylo doručeno k datumu jak bylo sjednáno a precizně zabaleno.Afoto doporučím přátelům a zůstanu zákazníkem i nadále.
  Ověřený zákazník  
20.4.2018
Rychlost a operativnost, skvely servis.
  Ověřený zákazník  
20.4.2018
rychlé jednání,
  Ověřený zákazník  
18.4.2018
Osvědčený a spolehlivý obchod s ochotnými prodavači -odborníky.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!