Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
18.8.2019
Super rychlí obchod
  Ověřený zákazník  
14.8.2019
Rychlé a férové jednáníBezproblémové a rychlé jednání i při vrácení zboží
  Ověřený zákazník  
13.8.2019
zkušení fotografové, ochotní a nadšení, vše vysvětlí, ukážou dobrá cena široko daleko velký výběr skladem nebo velmi rychlé zajištění na sklad objektiv s novým tělem na místě předvedou, umožní odzkoušet, tak si můžete vybrat ten, kterzý lépe vyhovujejen placené parkování v blízkoztiDobrý pocit, který už dnes není běžný, že zde pracují odborníci a nadšenci, rádi poradí a předvedou.
  Ověřený zákazník  
13.8.2019
Objednávka, komunikace i dodání zcela bez problémů
  Ověřený zákazník  
10.8.2019
Široká nabídka, velká většina zboží je skladem.
  Ověřený zákazník  
2.8.2019
Koupě zboží proběhla bez problémů. Obchod je komunikativní a vstřícný.
  Ověřený zákazník  
2.8.2019
Z obchodu mi zavolali, že předávají zboží dopravci Rychlé jednánínevím o ničemByl to můj první nákup zde a byla jsem velice spokojená
  Ověřený zákazník  
2.8.2019
pracují tam odborníci, kteří focení rozumí a dokážou poradit spojení velmi konkurenčních cen (často nejlepších v Česku) eShopu a kamenné prodejny je vynikající Mají firemní bonusy, což znamená zvýhodněné ceny u zboží, které je atraktivní, pro zákazníka dalších pár procent dolů.Na prodejně platba jen v hotovosti. Ale po objednávce v eShopu na to pracovník upozorní při potvrzení zakázky.Nakupuji u Antik foto v Brně dlouho a docela pravidelně. Jsou výborní cenově a také odborně. Vřele je doporučuji.
  Ověřený zákazník  
1.8.2019
Velice vstřícný přístup. Nejlepší ceny. Rychlost dodání.
  Ověřený zákazník  
31.7.2019
rychlé, profesionální, bezproblémové
  Ověřený zákazník  
22.7.2019
dobré ceny rychlé dodání zbožídoporučuji
  Ověřený zákazník  
21.7.2019
Cena Rychlost Komunikace!!Nic
  Ověřený zákazník  
16.7.2019
Výborná cena. Další sleva nad rámec letní akce ušetři s Nikonem. Jenom škoda, že chybí možnost platby kartou.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!