Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Denisa  
18.1.2018
Je vidět, že pánové tomu rozumí, poradili mi se vším co mi nebylo jasné a pomohli s výběrem.
  Ověřený zákazník  
16.1.2018
vše proběhlo ok, jak jsme se domluvili, zásilka došla brzy a vpořádku
  Pavel  
16.1.2018
Opravují i starší věci, které už nejsou v prodeji. Rozsah opravovaných značek.Vcelku pohodové a vstřícné jednání a rychleji provedená oprava, než byl odhad.
  Ověřený zákazník  
8.1.2018
Perfektní obchod, perfektní komunikace, objednávala jsem už dva objektivy a vždy na jedničku, vřele doporučuji.
  Michaela  
3.1.2018
Objednala jsem si objektiv, který mi známý doporučil. Velmi oceňuji, že mi jeden ze zaměstnanců z Afoto zavolal a ptal se k jakému typu foťáku objektiv kupuji a doporučil mi jiný, protože ten který jsem chtěla se k mému foťáku dost dobře nehodil (měl manuální ostření místo automatického, což jsem netušila). Jsem za to velmi vděčná a až našetřím na ten vhodný typ objektivu, tak ho určitě koupím v tomto obchodě. Díky
  Luboš Servus  
31.12.2017
Profisortiment skladem.Naprosto spolehlivý obchod.
  Ověřený zákazník  
30.12.2017
rychlost
  Ověřený zákazník  
28.12.2017
Výborná komunikace. Ihned po objednávce jsem byl telefonicky kontaktován a byl upřesněn způsob platby a dopravy, aby se vše stihlo do Vánoc. Velice příjemný osobní přístup.
  David, Brno  
28.12.2017
Zkuseni prodavaci VstricnostDobre zavedeny obchod blizko centra Brna, zkuseni prodavaci, velmi vstricni, snaha vyjit zakaznikovi vstric, vcetne velmi dobrych cen. Mohu jen doporucit. Po objednani zbozi (ac v sobotu) mi po par minutach volali, aby potvrdili dostupnost zbozi.
  Stanislav Šmatlák  
17.12.2017
Obchod okamžitě reaguje na objednávku Vyhoví , kontroluje průběh objednávky a dodávku zboží.S obchodem mám dobrou zkušenost,komunikace,rychlost dodávky.
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!