Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
3.9.2017
Okamžité, rychlé a vstřícné vyřízení objednávky.
  Jiří Hrouda  
1.9.2017
Nad očekávání
  Roman  
31.8.2017
Dobrá komunikace. Sami mě volali pro upřesnění technických parametrů objednaného zboží. R
  Ověřený zákazník  
19.8.2017
cenana stránkách bylo zobrazeno že je objektiv skladem, ale po objednávce mi z obchodu volali že skladem už není, na druhou stranu termín dodání to nijak významně neovlivnilo - a měli nejlepší cenu, takže nakonec dobý
  Nikol Ullmann  
12.8.2017
skvělé ceny odborný personálžádná
  DavidM  
9.8.2017
Vstřícné osobní jednání Dobré ceny Zasvěcená obsluhaNa prodejně mívají zboží, které není na e-shopu, občas i za lepší ceny. Nejsem si jistý, zda je to výhoda nebo nevýhoda.
  František  
7.8.2017
Příjemná odborná obsluha - informace i po telefonu a e-mailu, nepřehlédnutelné místo na náměstí, hned u stanice tramvají .
  kezarm  
23.7.2017
dobré ceny vynikající komunikace slušný obchodpro mne má kamenné prodejny dáleslušný a pokud se nepokazí perspektivní obchod s fototechnikou
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!