Recenze zákazníků, kteří nakoupili na e-shopu aFoto.cz

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

 
Jméno, datum KladyZáporySlovní hodnocení
  Ověřený zákazník  
22.2.2019
Skvělý, rychlý a osobní přístup je důvod mé naprosté spokojenosti. Rozhodně doporučuji.
  Ověřený zákazník  
18.2.2019
Komunikace Rychlost VstřícnostJsem velmi spokojen.
  Ověřený zákazník  
18.2.2019
možnost osobního vyzvednutíProdávající jsou odborně na výši, dovedou poradit, mají zkušenosti a je znát, že je to baví.
  Ověřený zákazník  
17.2.2019
profesionalita, rychlost
  Ověřený zákazník  
11.2.2019
Když jsem potřeboval poradit ohledně výběru fotoaparátu- mailem, telefonicky, pánové z Afota věděli o čem mluví a dokázali mi poradit. Nedopatřením mi v balíku s foťákem nepřišla objednaná SD karta - jsme jenom lidi... Po telef. upozornění mi ji obratem zaslali.
  Ověřený zákazník  
8.2.2019
rychlost, ochota,zpětná vazba
  Ověřený zákazník  
25.1.2019
profesionalita, rychlost, serioznost3 nákupy během měsíce. Proč asi ?
  Ověřený zákazník  
24.1.2019
Rychlé dodání, 100%komunikace
  Ověřený zákazník  
23.1.2019
super...
  Ověřený zákazník  
21.1.2019
Je to skvělý obchod, na rozdíl od Megapixelu se Vám nesnaží jen prodat to nejdražší co jde, ale poradí, co je pro Vás vhodné, Afoto mohu vřele doporučit.
  Ověřený zákazník  
21.1.2019
Perfektní, rychlý, ochotný a profesionální přístup NicByl to již druhý nákup a mohu obchod všem doporučit.
  Ověřený zákazník  
17.1.2019
rychlost smluvní partner NIKON komunikaceNaprosto spokojen jak s komunikací, dodáním, caschback do týdne... prostě super!
  Ověřený zákazník  
16.1.2019
Bez výhrad.
  Ověřený zákazník  
15.1.2019
Rychlé doručení objednávky přes PPLko.Dobrý den. Zatím nemám moc, co bych řekl. Objednávka byla odeslaná, zboží bylo doručené v pořádku, jen jsem kouli ještě pořádně nevyzkoušel, jen doma a zdá se že budu spokojený. Je potřeba se s ní ještě naučit dobře zacházet a to bude až na jaře a v létě. Te%d v zimě jsem to ještě moc nezkoušel ale určitě to brzy napravím. Zdravím a mějte se krásně. kroupa Bohumil
100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!