O nás

Firma ANTIKFOTO s.r.o. působí na fotografickém trhu již od roku 1992 a je Vám k dispozici na dvou místech v Brně (Mendlovo náměstí 17, Kounicova 31).

Jsme maloobchodní i velkoobchodní prodejny se zaměřením na prodej sortimentu DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ, OBJEKTIVŮ, DALEKOHLEDŮ  a kompletního příslušenství.

Firma Antikfoto s.r.o. je autorizovaným prodejcem fotoaparátů značek NIKON, CANON, OLYMPUS, PENTAX, FUJI, SONY, LEICA, PANASONIC, SIGMA, POLAROID a ZEISS. Dále nabízíme objektivy Sigma, Tokina, Tamron, ZEISS, Samyang, blesky Metz, Sigma, Godox a Nissin, brašny Lowepro, Vanguard, Manfrotto, Tamrac a Hama, stativy Manfrotto, Velbon, Vanguard, Fomei a Hama, filtry B+W, Kenko, Hoya, Sigma, VFFOTO a Hama. Zakoupit u nás můžete i filmy do analogových fotoaparátů Kodak, Fuji, Foma, Ilford a jiné.

Veškerý sortiment naleznete na našem e-shopu: www.afoto.cz

Máme velký sortiment zboží na skladě, a to co momentálně není (i drobnosti), pro Vás rádi a rychle objednáme.

Pro Vaši spokojenost a dobrý pocit se o Vás starají profesionálně vyškolení odborníci v oboru foto, kteří Vám ochotně poradí při výběru zboží.

Ve spolupráci s firmou FOTEX zajišťujeme zpracování fotografií jak z klasických fotoaparátů, tak z digitálních médií na profesionálních strojích Fuji Frontiér. Fotografie jsou vyhotoveny do 24 hodin bez příplatku. Lze zajistit skenování negativů, zpracování diapozitivů i černobílých fotografií.

Jako jedni z mála v Brně se specializujeme na výkup a prodej použitých a starožitných-sbírkových fotoaparátů v plném sortimentu. Tyto přístroje bereme do komise,nebo vykupujeme za hotové (max. polovina prodejní ceny v komisi), dle domluvy se zákazníkem a poskytujeme na ně záruku na skryté vady. V případě výkupu za hotové, je možnost o tuto částku snížit cenu nového fotoaparátu. Veškeré tyto služby zajišťuje náš fotobazar na ul. Kounicova 31 v Brně.

Při nákupu použitého fotoaparátu Vám poradíme, který konkrétní přístroj je vhodný pro Vaše potřeby a aparát Vám kompletně předvedeme.

Naše fotoprodejny si zakládají na dobrém jménu a snaží se co nejlépe poradit a vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům jak v oboru amatérské tak i profesionální fotografie. U nás získáte pocit, že jste se obrátili na ty správné odborníky.

 

Přijďte se přesvědčit do našich prodejen:

 

ANTIKFOTO
Mendlovo náměstí 17, Brno 603 00
Tel.: 543 216 323, 724 755 055
E-mail: info@antikfoto.cz
Otevřeno:
Po-Pá 9.00-12.00, 13.00-18.00

So ZAVŘENO*

*návštěva naší prodejny v sobotu je možná pouze po telefonické domluvě na tel.602 703 813 (vyzvednutí zboží, nutné případy atd.)

 

 

ANTIKFOTO (BAZAR)
Kounicova 31, Brno 602 00
Tel.: 541 213 129
E-mail: fotobazar@antikfoto.cz
Otevřeno:
Po-Pá 9.00-12.00, 13.00-17.00

 

Těšíme se na Vás.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!