NIKON "Z" - nový mirrorless systém

Ukažte, co dokážete zachytit s fotoaparátem Nikon Z a s objektivy NIKKOR Z. Nové špičkové bezzrcadlovky a objektivy systému Nikon Z dokážou zachytit podrobnější detaily, větší prostorovou hloubku i více barev. Užijte si úžasné snímky a dokonalé videosekvence.


NOVINKA. MIRRORLESS.

Ukažte, co dokážete zachytit s fotoaparátem Nikon Z a s objektivy NIKKOR Z. Základem systému mirrorless od společnosti Nikon je upevňovací bajonet s největším průměrem na světě¹, který umožňuje zachytit více světla. Více světla vám přinese podrobnější detaily, větší prostorovou hloubku i více barev. Úžasné snímky. Dokonalé videosekvence.

Nejde jen o samotné světlo. Jde o to, co ve světle dokážete spatřit.

 

Máte-li k dispozici extrémně velký bajonet, obrazový snímač ve formátu kinofilmu, vysokou snímací frekvenci a obraz ostrý až do krajů obrazového pole, máte i větší svobodu tvorby.

 

 

 

 

 

Více světla. Silnější dojem.

 

Objektivy NIKKOR Z řady S. S větší světelností. Tišší. Ostřejší. Bajonet Nikon Z s extrémně velkým průměrem umožňuje konstruovat kompaktní objektivy s obrazovým polem ve formátu kinofilmu, které mohou zachycovat větší množství světla v celém obrazovém poli. Ještě vyšší světelnost. Ještě hlubší prostorová hloubka. Ostrost v celém obrazovém poli.

24-70mm f/4 S

NIKKOR Z 24-70 mm f/4 S

50mm f1.8 S

NIKKOR Z 50 mm f/1,8 S

35mm f/1.8 S

NIKKOR Z 35 mm f/1,8 S

Jeden adaptér. Nekonečná inspirace.

 

Opatříte-li fotoaparát Nikon Z adaptérem bajonetu FTZ, budete moci využívat objektivy NIKKOR s bajonetem Nikon F. Nedochází k žádnému zhoršení kvality obrazu. A objektivy bez redukce vibrací získají díky fotoaparátu s vestavěnou redukcí vibrací novou úroveň ostrosti.

DALŠÍ INFORMACE

 

 

Fotoaparát Nikon Z. Zcela nové možnosti.

 

 
Noct Lens

Více světla. Více možností.

 

To je však jen začátek. Rodina objektivů NIKKOR Z se bude rozrůstat.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!