Fujifilm "VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ s X-A10"

Každý zákazník, který zakoupí fotoaparát X-A10 obdrží voucher na výrobu fotoknihy v hodnotě 3500Kč a bude zařazen do slosování o 50 mobilních telefonů značky Lenovo a 50 Instax share SP2.

Velká letní soutěž s Fuji X-A10

                *** 7.8. - 30.9. 2017 ***

 

Léto ještě nekončí a společnost Fujifilm připravila další výhodnou nabídku a k ní i zajímavou soutěž.

Každý zákazník, který si zakoupí v době trvání akce fotoaparát X-A10 a zašle registrační údaje na soutez@fujifilm.cz,

obdrží voucher na výrobu fotoknihy v hodnotě 3500Kč a následně bude zařazen do slosování o 50 mobilních telefonů

značky Lenovo a 50 Instax share SP2.

 

 

Podrobný postup:

Každý soutěžící, který zašle registrační email obsahující veškeré potřebné údaje (jméno a příjmení, adresu bydliště, kontaktní údaje-telefon a email), včetně scanu dokladu prokazujícího koupi fotoaparátu Fujifilm X-A10, obdrží do 48 hodin od doručení registračního emailu pořadateli voucher na výrobu fotoknihy v hodnotě 3.500,- Kč od kvalitnifotky.cz.

Po skončení soutěže, proběhne dne 9. 10. 2017 v sídle pořadatele za účasti notáře slosování doručených registračních emailů obsahujících veškeré potřebné údaje a budou vyhlášeni výherci hlavních výher, kterými je 50 kusů Mobilního telefonu Lenovo a 50 kusů Fujifilm Instax Share SP2. Pro oznámení výhry bude pořadatelem použit emailový kontakt  uvedený soutěžícím při registraci do soutěže.

Výhra bude výherci doručená na adresu, kterou výherce uvede jako svou adresu bydliště. Všechny výhry budou distribuované nejpozději do 30. 10. 2017, pokud pořadatel neurčí jinak s ohledem na průběh distribuce výher.

 

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!