Olympus TOUR (30.5.2018)

Váháte, který z fotoaparátů Olympus si pořídit na letní dovolenou, nebo který objektiv bude ten pravý pro váš oblíbený fotografický žánr, přijďte se poradit s odborníkem přímo z Olympusu! Je pro vás připravena i atraktivní fotosoutěž.

PŘIPRAVTE SE NA LÉTO S OLYMPUS TOUR!

Stoupající teploty a hezké počasí lákají k výletům. Také specialisté Olympus už pomalu balí techniku a chystají se opět vyrazit na cestu do Brna, aby se s vámi setkali na naší prodejně a představili v plné kráse sortiment fotografické techniky Olympus, a nejen to!

Datum a místo konání akce: Středa 30.5.2018, prodejna Antikfoto (Mendlovo náměstí 17, Brno),  13:30 - 17:30 hod.

Pokud váháte, který z fotoaparátů Olympus si pořídit na letní dovolenou, nebo který objektiv bude ten pravý pro váš oblíbený fotografický žánr, přijďte se poradit s odborníkem přímo z Olympusu. Stačí si jen zarezervovat čas ve vašem kalendáři.


Přijďte se poradit s odborníky z Olympusu

Vyzkoušet budete moci vlajkovou loď Olympus OM-D E-M1 Mark II, fotoaparát, který obdržel ocenění a výborná hodnocení v nejrůznějších světových fotografických magazínech a již si získal srdce nejednoho profesionálního fotografa. Milovníky módního designu pro změnu bude jistě zajímat nový stylový fotoaparát PEN E-PL9 a zvláště pro vodní radovánky nesmíme zapomenout také na odolný outdoorový fotoaparát Tough TG-5.


Vlajková loď Olympusu – OM-D E-M1 Mark II

Nové ultra světelné PRO objektivy s ohnisky 17, 25 a 45 mm a světelností F1,2

Pro kvalitu fotografie je zásadním prvkem optika, tedy objektiv. Na místě budete moci vyzkoušet mimo jiné nejnovější ultra světelné objektivy M.Zuiko Digital ED 17 mm 1:1.2 PRO a M.Zuiko Digital ED 45 mm 1:1.2 PRO , společně s jejich o něco starším bráškou M.Zuiko Digital ED 25 mm 1:1.2 PRO.

Doporučujeme vzít si s sebou vlastní SD kartu, abyste si doma na monitoru mohli fotky dobře prohlédnout a porovnat. K dispozici na vyzkoušení bude samozřejmě celá řada objektivů M.ZUIKO DIGITAL.


Na místě bude kompletní portfolio objektivů M.ZUIKO DIGITAL

V rámci Olympus Tour se můžete na místě zapojit do oblíbené fotografické soutěže o nejnovější stylový fotoaparát PEN E-PL9 s objektivem M.Zuiko Digital 14–42 mm F3,5–5,6 EZ v hodnotě 18 999 Kč.


Zapojte se do soutěže a vyhrajte fotoaparát PEN E-PL9

Stačí si na prodejně zapůjčit až na 1 hodinu některý z fotoaparátů OM-D nebo PEN, vyrazit s ním do ulic a vrátit se s až 3 úžasnými soutěžními záběry. Fotky se na místě stahují do počítače ve formátu JPG, přičemž pro samotné focení je možné využít veškeré možnosti nastavení fotoaparátu, vč. ART filtrů. Následné úpravy v jiných zařízeních nejsou povolené. Také v tomto případě doporučujeme přinést vlastní SD kartu, abyste si vaše snímky případně mohli ponechat.

 

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!