Olympus "ZIMNÍ TOUR" (13.11.2018)

Přijďte si vyzkoušet aktuální sortiment fotoaparátů, objektivů a příslušenství Olympus, a navíc si opět zasoutěžit!

ZIMNÍ OLYMPUS TOUR

Datum konání akce: 13.11. 2018

Projasněte si podzimní potemnělé období s fototechnikou Olympus!

Na Olympus Tour si opět budete moci vyzkoušet všechny aktuální Olympus objektivy i fotoaparáty. Nebude chybět Olympus OM-D E-M10 Mark III a samozřejmě také vlajková loď OM-D E-M1 Mark II, fotoaparát, který obdržel ocenění a výborná hodnocení v nejrůznějších světových fotografických magazínech a získává stále více příznivců mezi profesionálními fotografy.

Lákadlem jistě budou také profesionální ultra světelné objektivy M.Zuiko Digital ED 17 mm 1:1.2 PROM.Zuiko Digital ED 45 mm 1:1.2 PRO a M.Zuiko Digital ED 25 mm 1:1.2 PRO. Milovníky módního designu pro změnu bude zajímat stylový fotoaparát PEN E-PL9 a stranou bez pochyby nezůstane ani exkluzivní fotoaparát PEN-F, kombinující špičkový design s pokročilými technologiemi řady OM-D.


Profesionální ultra světelné objektivy s ohnisky 17, 25 a 45 mm a světelností F1,2 z řady PRO

Vlajková loď Olympusu – OM-D E-M1 Mark II

Doporučujeme vzít si s sebou vlastní SD kartu, abyste si doma na monitoru mohli fotky dobře prohlédnout a porovnat. K dispozici na vyzkoušení bude samozřejmě celá řada objektivů M.ZUIKO DIGITAL.


Na místě bude kompletní portfolio objektivů M.ZUIKO DIGITAL

V rámci Olympus Tour se můžete na místě zapojit do oblíbené fotografické soutěže o vynikající fotoaparát OM-D E-M10 Mark III s objektivem M.Zuiko Digital 14–42 mm F3,5–5,6 EZ v hodnotě 20.999 Kč.

Stačí si na prodejně zapůjčit až na 1 hodinu některý z fotoaparátů OM-D nebo PEN, vyrazit s ním do ulic a vrátit se s 3 úžasnými soutěžními záběry. Fotky se na místě stahují do počítače ve formátu JPG, přičemž pro samotné focení je možné využít veškeré možnosti nastavení fotoaparátu, vč. ART filtrů. Následné úpravy v jiných zařízeních nejsou povolené. Také v tomto případě doporučujeme přinést vlastní SD kartu, abyste si vaše snímky případně mohli ponechat.

 
Zapojte se do soutěže a vyhrajte fotoaparát OM-D E-M10 Mark III

Pokud stále váháte, který z fotoaparátů Olympus pořídit např. jako dárek k Vánocům, nebo který objektiv bude ten pravý pro váš oblíbený fotografický žánr, přijďte se poradit s odborníkem přímo z Olympusu. Stačí si zarezervovat si čas ve vašem kalendáři.

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!