Olympus "OM-D TOUR" (22.6.2021)

Přijďte si osobně vyzkoušet kvalitu fotoaparátů OM-D a objektivů M.ZUIKO Digital.

PŘIPRAVTE SE NA LÉTO S OM-D TOUR!

Je to tady. Po dlouhých měsících izolace a vyčkávání konečně můžete přijít za námi na tradiční a oblíbenou prezentaci OM-D Tour. Léto je za dveřmi a vybízí k cestování a objevování - vybavte se tedy správnou fototechnikou, ať můžete zachytit krásu kolem vás! V průběhu týdne od 22.6 do 28.6. dostanete speciální slevu na výrobky Olympus a to 10% s doporučené ceníkové ceny. Přesnou konečnou cenu vám zdělíme buď e-mailem info@afoto.cz ,nebo na telefonech 602703813,724755055.Budeme se na vaši návštěvu těšit s pozdravem tým Afoto

Po déle než roce se konečně budeme moct osobně setkat a budete mít příležitost vyzkoušet skvělé Olympus fotoaparáty a objektivy naživo. Na co se můžete těšit? Kromě možnosti poradit se s odborníkem si budete moci vyzkoušet nejvyšší modely fotoaparátů, v čele s oblíbenou E-M1 Mark III a vlajkovou lodí E-M1X. Chybět nebude ani model E-M5 Mark III a samozejmě nejnovější fotoaparát ze série E-M10 s označením Mark IV.

Není to ale jen o OM-D - pro ty, kteří mají rádi design a stylové fotoaparáty, bude připraven poslední model řady PEN, konkrétně E-PL10

Jak mnozí vědí, pro kvalitu fotografie je velmi důležitý zejména objektiv. Právě objektivy mohou úroveň vašich fotografií posunout o řád výše, zatímco používáte stále stejný fotoaparát. Objektivy M.ZUIKO DIGITAL jsou vyhlášené napříč žánry i značkami a vyznačují se výtečnými optickými vlastnostmi. Mezi nimi vynikají zejména objektivy řady PRO, která patří na samotnou špici na trhu. Vyzkoušet si budete moci nejsvětelnější objektivy 17mm , 25mm a 45mm se světelností F1.2, stejně jako třeba oblíbený zoomový objektiv 12-45mm F4 s malými rozměry a při tom vynikající optickou kvalitou.

Doporučujeme vzít si s sebou vlastní SD kartu, abyste si doma na monitoru mohli fotky dobře prohlédnout a porovnat. K dispozici na vyzkoušení bude samozřejmě celá řada objektivů M.ZUIKO DIGITAL.

Pokud váháte, který z fotoaparátů Olympus si pořídit na letní dovolenou, nebo který objektiv bude ten pravý pro váš oblíbený fotografický žánr, přijďte se poradit s odborníkem přímo z Olympusu....a možná, se dočkáte i nějakého překvapení!

22.6. 2021 – 13:30-18:00 – prodejna Antikfoto – Brno, Mendlovo nám. 618/17

Máte v plánu za námi dorazit? V tom případě není nutná žádná registrace, jednoduše dorazte v daný čas na naši prodejnu, kde se vám náš odborník bude rád věnovat. Těšíme se na vás!

100% zboží
z CZ distribuce
Nejlepší ceny
K vybraným produktům
slevové kupóny a dárky
Kamenné prodejny
2x v Brně
Jsme zkušení fotografové
Rádi vám poradíme!